Блог Головченко Ольги Миколаївни,

вчителя трудового навчання, заступника директора з виховної роботи

Страницы

  • Автор
  • Дистанційне навчання
  • Онлайн-уроки, майстер-класи
  • Досвід професійної діяльності
  • Педради
  • Інноваційні методи на уроках трудового навчання
  • Відкриті уроки, проекти, тренінгові заняття
  • Презентації до уроків
  • Тести, перевірочні завдання
  • Досягнення
  • Творчі роботи учнів
  • Фотоальбом
  • Віртуальні екскурсії

Тести, перевірочні завдання

1. Основи матеріалознавства.

2. Культура харчування. Технологія приготування кулінарних страв.

3. Технологія виготовлення вишитих виробів. Текстильне матеріалознавство.

4. Технологія виготовлення швейних виробів машинним способом (плечовий виріб).

5. Будова швейної машини з ручним приводом.

6. Столові прибори.

7. Столові прибори, етикет.

8. Столовий етикет, сервировка столу. 

9. Маркування товарів.

10. Енергетична цінність їжі.

11. Бутерброди.

 

Отправить по электронной почтеНаписать об этом в блогеПоделиться в XОпубликовать в FacebookПоделиться в Pinterest

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Главная страница
Подписаться на: Сообщения (Atom)

Обо мне

Головченко Ольга Миколаївна
Просмотреть профиль

Архив блога

  • ▼  2020 (1)
    • ▼  марта (1)
      • Дистанційне навчання під час карантину здійсню...
Тема "Венецианское окно". Технологии Blogger.